Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

«Ωρα των Αποφάσεων»



Ο Ελληνας συνεχίζει να ζεί εδώ και 8 χρόνια τη κρίση στο πετσί του
Η Ελλάδα σήμερα είναι μία Χώρα Φαντασμάτων, ένα Αποτυχημένο Κράτος & η Κοινωνία ζεί βυθισμένη στην Αβεβαιότητα-Απαισιοδοξία & Ανασφάλεια.
Πολιτικοί ψευτοδιαξιφισμοί με αλληλοκατηγορίες, σκισμένα Μνημόνια, ελαστικές συνειδήσεις & ανύπαρκτα ή ψευδή «πόθεν έσχες».
Ως το 2016 οι Ελληνικές Κυβερνήσεις απέτυχαν να διασώσουν τη ναυαγισμένη Ελληνική Οικονομία.
Από τη μεταπολίτευση έζησε όλα αυτά τα χρόνια μόνο τη Koμματικοκρατία – Διαπλοκή – Διαφθορά & συνεχή Δανεισμό με Υπέρμετρη Κατανάλωση.
Η Ελλάδα από το 2012 ζεί την 7η Πτώχευση της ιστορίας της , μετά το 1821. (Η 6η πτώχευση της νεοελληνικής ιστορίας ξεκίνησε το 1940).
Εφτασε η «Ωρα των Αποφάσεων».
Ο δρόμος της Δημοκρατίας είναι Ανοικτός.
Η κρίση έχει πλέον ωριμάσει τους Ελληνες που έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πλέον τα αίτια της πτώχευσης στη μεταπολεμική περίοδο. Θα τα κατανοήσουν όμως πλήρως μόνο όταν οι πολιτικοί μας πάψουν να «σκίζουν τα Μνημόνια» και να παίζουν με τη «παράταση των Αξιολογήσεων» από τη Τρόικα.
Ηδη σπαταλήσαμε 7 ολόκληρα χρόνια, ας αποφύγουμε Λάθη του παρελθόντος.Η κρίση έχει ωριμάσει τους ανθρώπους.
Ας μην Απελπιζόμαστε.
Τώρα πλέον ζητείται «Νέα Μεταπολίτευση» & «Εθνική Ενότητα» για τη σωτηρία της Χώρας.Το Κυπριακό, το Αιγαίο και η 8ετής Ελληνική κρίση ζητούν Λύσεις. Δε μπορούμε να περιμένουμε το 4ο Μνημόνιο.
Χρειάζεται «Κοινό Μέτωπο», Εθνικό Restart – Μεταρρυθμιστικό τσουνάμι.Χρειάζεται μία Παρένθεση Αισιοδοξίας.
Εφτασε η «Ωρα των Αποφάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-