Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Μετά τη παραπομπή σε δίκη στελεχών της ALPHA BANK , ακολουθεί μπαράζ Δικαστικών ενεργειών



ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μαθαίνω ότι το περιβάλλον στις τράπεζες γίνεται όλο και πιο τοξικό.
Την ώρα που οι διοικήσεις τους καλούνται να διενεργήσουν πλειστηριασμούς, να εισπράξουν ότι μπορούν από τα «κόκκινα» δάνεια και να δημιουργήσουν προυποθέσεις για την ομαλότερη χρηματοδότηση της οικονομίας, τελούν υπό τη δαμέκλειο σπάθη  Δικαστών και Εισαγγελέων.
Μετά τη παραπομπή σε δίκη στελεχών της ALPHA BANK , ακολουθεί μπαράζ  Δικαστικών ενεργειών.
Αναμένεται λίαν προσεχώς η Διοίκηση της  ALPHA BANK να αντιμετωπίσει και νέες κατηγορίες για δανειοδοτήσεις  σε ΜΜΕ. Και μαζί με όλα αυτά , πρόκειται να ανακοινωθούν βαρύτατα πρόστιμα σε βάρος στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς , ενώ θα τεθεί  και ζήτημα αποπομπής άλλων τριών  ή τεσσάρων προσώπων.
Ακόμη προετοιμάζονται διώξεις σχεδόν όλων των διοικήσεων  των τραπεζών για τα δάνεια που έδωσαν στα πολιτικά κόμματα.
Ποιός θα βάλει υπογραφές σε ρυθμίσεις και πωλήσεις δανείων όταν εκεί έξω καραδοκεί ένας εισαγγελέας έτοιμος να ασκήσει ποινικές διώξεις και απειλούνται με φυλακίσεις και εξανδραποδισμό τραπεζικά στελέχη;
Είναι φανερό ότι οι σκοποί, οι στόχοι και οι επιδιώξεις συγκρούονται μεταξύ τους.
….
-      Πηγή, εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», Βηματοδότης, φύλλο 26/11/2017.
-------------------------
-      Ερωτήματα:
-      Είναι αλήθεια- όπως ευρέως ακούγεται σε τραπεζικούς κύκλους- ότι έχουν μπεί Οικονομικοί Εισαγγελείς στην ALPHA BANK  για υπέρογκα και παράνομα μπόνους υψηλόβαθμων στελεχών εν μέσω περιόδου οικονομικής κρίσης..?

-      Τα στελέχη αυτά δεν φέρουν άραγε ουδεμία ευθύνη για τη λειτουργία της Τράπεζας, για τα δάνεια που έδωσαν, για τη κατάντια των τραπεζών  και στο τέλος επιβραβεύονται με υψηλά μπόνους εκατομμυρίων ευρώ.?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε το σχόλιό σου, με ονομ/μο και Mail .-